Just nu

Plugg och Spotify.
Favoritmuggen och favorittéet. Oj vad intressant.

Lo que soy

Hallå på digOm sanningen ska fram så har jag inte haft någon blogglust på sistone. Men Känn ingen sorg för mig Göteborg för jag är back.
Någon berättade för mig att det är morsdag på söndag så jag har varit en duktig dotter och gjort en fin present till mamma, ni får se sen.
Jag kommer förmodligen skriva lite mer här idag eftersom jag inte har något bättre för mig - är sjuk. Igen. Mår iaf mycket bättre än igår.
.
Nej, nu ska jag gå och Save the world. Peace!
You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one.

Limitless

Precis hemkommen från att ha sett Limitless med Bradley Cooper (slutade för 15 min sen, gött att bo granne med bion). Kanske inte en film jag hade valt, är mer utav en romantiskt komedi-tjej, men som tur var övertalade min bror mig.
Bradley Cooper är ju iofs skäl nog för att gå och se denna film, men den var riktigt bra faktiskt! Inte allt för mycket pang pang, bra story och idé.

Panic

En av mina mindre charmiga egenskaper är att jag är en procrastinator och när jag verkligen måste göra någonting, till exempel plugga vilket är fallet här, så lägger hjärnan av och jag hittar på 100 andra saker som jag gör istället. Ja, som att skriva här ungefär. Eller att baka, sortera kort, eller till och med att STÄDA (då har det gått långt).
En annan klassisk Anna är att skriva listor på det jag behöver göra istället för att göra det.
.
Blir så trött på mig själv!
.
En annan sak som börjar bli typisk mig är att lägga till en random bild till en random text. Här är Ellen, jag, Matilda och Tilda i Las Vegas iaf. Där fanns minsann inga måsten...

Chillin'

Har lägenheten för mig själv ikväll - så skönt! Mor och far är i Mollösund med pappas arbetskamrater och Daniel jobbar. Till och med hunden är borta.
.
Annars då? Jo tack bra. Börjar se ljuset i tunnel, nästa vecka i skolan är hemsk men sen är jag i stort sett klar!
.
Kollar på Tillbaka till framtiden 3 nu och käkar popcorn (haha skrev pengar först!), bästa filmerna ever. Blir till att lägga sig tidigt idag eftersom jag ska barnsitta hela dagen imorgon och sen på 40-års fest...
Random bild på Matilda, mig och Ellen i New Yorks subway.

Summer time

Har det ungefär så härligt som man kan här i Mollösund! Vi har sommarställe här och det är verkligen helt underbart. Temperaturen ligger på ett stadigt 23 grader, solen kikar fram bakom några få moln och vi har precis grillat lax på bryggan. Båten är i och jag körde en sväng tidigare idag.
Man får verkligen energi av att vara här. Det är sådan frisk luft och verkligen ett skönt utbyte mot stadslivet. 
High five från Amigo!

RSS 2.0