I'm always thinking in terms of do-re-mi

Hur kommer det sig att jag konstant har en eller tjugotvå låtar spelandes i min privata jukebox (hjärnan)?
Förmodligen eftersom jag älskar musik.
Music is all around us, you just have to listen.

The idea is to die young, as late as possible

Letar inspiration lite överallt. Kollar ut - trökväder. Kollar runt på la internet - inte mycket. Sätter på lite skön musik och tittar på när min hund leker - där kom inspirationen.
Världens bästa.

Today

Idag var andra dagen på min 3-veckor långa praktik. Jag är på ett hunddagis och alla är verkligen super trevliga och hundarna är hur gosiga som helst.
Mina favoriter är:
Molly
Selma
Och Wilma!
Jäkligt trött blir man iaf efter lite drygt 3 timmar av promenerande! Men det är härligt ändå, mycket bättre att ha det nu på våren när vädret är härligt än på hösten när det regnar och blåser (det gjorde det iofs idag...).
Får ont i magen när jag ser den stora högen med läxor/prov/inlämningar som ska göras till veckan efter praktiken och även några inlämningar som ska lämnas in under praktiken. Min skola är knäpp.

Nej men tja!

Ja, det här är min nya blogg då, vilket är ganska uppenbart eftersom den är ful och hyfsat innehållslös.
Mitt mål är inte att bli den nya Kenzan och absolut inte den nya Kissien. Jag vill helt enkelt ha ett ställe där jag kan skriva av mig och skriva precis vad jag vill - ungefär som en dagbok! Fast med bilder och mindre skrivkramp då. Och så kan jag ju inte gömma den här under madrassen...

RSS 2.0